Leuke activiteiten voor jongeren

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Amsterdam? Kom eens langs bij Dynamo Jongeren voor een groot aantal uiteenlopende activiteiten. Waar wij elk op onze eigen manier trots op zijn. Want veel van de activiteiten wordt door onze jongeren zelf georganiseerd en dat zorgt absoluut voor verbondenheid en betrokkenheid. Waar wij voor staan en ons voor inzetten binnen de maatschappij.

 

Naar een mooie theatervoorstelling kijken of toch die dansvoorstelling. Waar je ook voor kiest het zijn stuk voor stuk talenten die hun passie met je willen delen. In samenwerking met begeleiders en Dynamo jongeren centrum Amsterdam.

 

Maar activiteiten bestaan natuurlijk niet alleen aan het laten zien van talent. Ook zorgen wij voor begeleiding en een plek om even tot rust te komen. Daardoor hebben wij een groot sociaal bereik voor jongeren.

 

Van sport aanbod tot voorstelling

Wij staan voor gelijkwaardigheid en voor jongeren die naar een plek op zoek zijn om hun talent een podium te geven. Daarbij kun je aan sport en wedstrijden denken. Maar ook aan voorstellingen en muziek of dans. Het aanbod is dus bijzonder veelzijdig zodat er voor elke jongeren wel iets te doen is of naar uit te kijken. 

 

Voor het organiseren van leuke activiteiten werken wij samen echt samen. Zodat wij er meer dan een compleet geheel van kunnen maken. 

 

Huiswerkbegeleiding en ondersteuning

Ook als jongeren ondersteuning nodig hebben zijn ze welkom bij ons. Bijvoorbeeld voor huiswerkbegeleiding of ondersteuning. Soms is dit nodig en andere keren vinden jongeren dit prettig om gemotiveerd te zijn en blijven. Bij huiswerkbegeleiding kan er tevens worden gewerkt aan zelfvertrouwen en debatteren. Waarbij eveneens ruimte is voor specifieke vragen en wensen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *