Herdruk HSV-Jongerenbijbel

hsv_herdrukIn juni verschijnt opnieuw een herdruk van de HSV-Jongerenbijbel. Nog geen jaar geleden, in oktober 2013, is de HSV-Jongerenbijbel verschenen en nu al weer toe aan de derde druk! Daarmee is het één van de meest succesvolle uitgaven die in het afgelopen jaar zijn uitgebracht. Er zijn inmiddels al enkele tienduizenden exemplaren verkocht.

De HSV-stuurgroep, die de uitgave qua identiteit en uitvoering heeft begeleid, is dankbaar met de goede ontvangst. ‘Het maakt duidelijk dat vooral jonge mensen vanaf een jaar of veertien van harte genegen zijn zich in de Bijbel te verdiepen, als ze een tekst krijgen aangereikt die voor hen toegankelijk is’, aldus een woordvoerder.

Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra’s voor jongeren. Waaronder duizenden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongeren handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder bijbelboek een of meerdere landkaartjes en illustraties. En tientallen kleurenfoto’s. De complete Heidelbergse Catechismus is achterin opgenomen. Ook vanuit het buitenland is men geïnteresseerd in de toelichtingen, omdat de tekst qua eenvoud aansluiting zoekt bij alle jongeren en niet alleen bij hen die gewend zijn om teksten te lezen.

De HSV-Jongerenbijbel is ook beschikbaar als Android-app voor telefoon en tablet. Na aankoop van de HSV-Jongerenbijbel kost de app slechts 9,99 euro.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.